Méér dan tweedehands!

De wereld biedt genoeg voor iedereen, als dat genoeg maar eerlijk verdeeld zou worden. Die wetenschap is een drijfveer voor Emmaus. De Solidariteit strekt zich uit van kansarmen in de eigen omgeving tot die in de derde wereld. Het bijzondere aan Emmaus is, dat zij haar idealen praktisch vorm geeft in het dagelijkse werken en wonen.

Emmaus Eindhoven start binnenkort haar eigen klussendienst!
Meer info binnenkort op deze website...


Bij Emmaus krijgen mensen en goederen weer waarde en daarmee wil Emmaus Eindhoven bijdragen aan een eerlijkere verdeling van welzijn, welvaart en aan een beter milieu. 
Stichting Emmaus Eindhoven bestaat uit een woon- werkgemeenschap met kringloopmarkt aan de Genneperweg te Eindhoven. De markt opent tweemaal per week haar deuren.

De opbrengst voorziet in ons volledige onderhoud en ondersteunt verschillende kleinschalige, duurzame projecten in binnen- en buitenland. Dit praktische idealisme onderscheidt Emmaus Eindhoven van alle andere kringloopwinkels.

Heeft u spullen over en steunt u de doelen die Emmaus nastreeft? Bel dan voor een afspraak. Tel: 040 252 752 7. Meer informatie en criteria vindt u hier.Emmaus Eindhoven is erkend als ANBI-instelling. Schenkingen en giften zijn onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Hierover willen wij u graag informeren.
Voor onze ANBI gegevens én jaarverslag klikt u hieronder op het ANBI logo.