Kringloopmarkt

Gewoon, gezellig, gemoedelijk én goedkoop!

Onze markt is NOG STEEDS iedere woensdag van 13:30 uur tot 16:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 14:30 uur geopend. 


De markt en winkeltjes van Emmaus Eindhoven openen twee keer per week hun deuren. In het complex "Kloosterhof van Gestel" kunt u gezellig over de overdekte markt en langs de verschillende winkeltjes struinen. Er is van alles te koop: kleding, huisraad, boeken, DVD´s en CD´s, meubelen, witgoed, curiosa en nog veel meer.

In de koffie- en ontmoetingsruimte kunt u tijdens de openingstijden van de kringloopmarkt genieten van uw kop koffie of thee.

Met uw aankoop op de markt helpt u niet alleen de hoge kosten van de woon- werkgemeenschap Emmaus Eindhoven bijeen te brengen, maar bij voldoende opbrengst ondersteunt u ook de goede doelen. Daarnaast krijgt uw aankoop een nieuw leven waarmee het milieu wordt gespaard.
                                                                        
Voor sommige een zoektocht naar die ene schat, het toegeven aan de nieuwsgierigheid of gewoon een gezellige plek om anderen te ontmoeten. 

Kortom, bij Emmaus vindt iedereen wel iets!

Naast onze markt biedt Emmaus Eindhoven tevens bijzondere spullen aan via internet. Deze spullen zijn ook te vinden op onze facebook pagina. Deze pagina vindt u onder de link aan de rechterzijde van onze website. Vindt ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!


Onze markt opent ieder woensdag en zaterdag haar poorten.
Openingstijden markt
Woensdag van  13:30u tot 16:00u 
Zaterdag  van   10:00u tot 14:30u.

U bent van harte welkom aan de Genneperweg 11 te Eindhoven!