Vacatures

Organisatie

Emmaus Eindhoven is één van de 350 woon -en werkgemeenschappen in 36 landen en bestaat al bijna 40 jaar in Eindhoven. De gemeenschap bestaat uit mensen die hun dak -of thuisloze bestaan willen veranderen om terug te keren in de maatschappij en wonen en werken bij Emmaus, bijgestaan door tientallen vrijwilligers. Door te werken en te verkopen op de kringloopmarkt voorziet Emmaus zich van de nodige financiële middelen om de woon- werkgemeenschap te kunnen bekostigen.

Emmaus Eindhoven is op zoek naar betrouwbare en gemotiveerde mensen die ons team kunnen versterken. Kunt u zich vinden in de doelstelling die Emmaus Eindhoven nastreeft en wilt u uw steentje bijdragen aan een betere wereld? Misschien vindt u hier de vacature die u zoekt. Voor meer informatie over deze vacatures kunt u tijdens kantooruren bellen op dinsdag t/m vrijdag met 040 252 752 7.
  
Verkoper m/v tweedehands markt

Voor onze kringloopwinkel zoeken wij vrijwilligers die willen verkopen. In overleg inzetbaar in één van de winkeltjes waar curiosa,kinderspeelgoed, kleding, meubilair, serviesgoed elektronica etc. worden verkocht.


Telefonist(e)

Voor de kringloopwinkel zoeken wij een telefoonstem! Onze goederen die wij op onze markt verkopen worden door gulle gevers gebracht, maar moeten soms ook opgehaald worden. De mensen bellen daartoe met Emmaus Eindhoven. Kunt u deze mensen te woord staan, vragen beantwoorden en bent u een beetje thuis in het bijhouden van een agenda en planning, dan bent u wellicht de telefoonstem die wij zoeken.

Sterke mannen/vrouwen gezocht

Bij Emmaus Eindhoven zoeken wij all-round medewerkers voor het betere sjouwwerk. De kringloopwinkel wordt dagelijks bevoorraad met tweedehands goederen. Deze goederen worden gebracht en opgehaald en moeten vervolgens in de winkel worden geplaatst. Voor deze activiteit zoeken wij sterke mannen en vrouwen die hun beste beentje voor willen zetten.


Chauffeur/bijrijder bij Emmaus Eindhoven

Wij zoeken chauffeurs en bijrijders voor het ophalen, bezorgen en vervoeren van aangeboden goederen in en om Eindhoven. Op dinsdag t/m vrijdag is onze vrachtwagen in gebruik voor het ophalen van goederen en op zaterdagmiddag doende met bezorging van goederen. De chauffeur heeft voor het laden en lossen twee maten. Het gaat hierbij om een zelfstandige functie waarbij naast het rijden in de vrachtwagen van de chauffeur wordt verwacht zijn bijrijders aan te kunnen sturen en de spullen die worden aangeboden door de mensen kan keuren. Daarnaast draagt de chauffeur de verantwoordelijkheid voor de zorgvuldige behandeling van de lading. Werktijden in overleg


Al deze vacatures vindt u tevens hier op de website van Vrijwilligerspunt Eindhoven.